Friday, November 11, 2011

Top 10 sfaturi privind cumpararea hainutelor pentru bebe

Cumparaturile pentru hainele bebelusului pot fi coplesitoare, in special pentru parintii noi. Gaseste aceste sfaturi referitoare la imbracaminte ca fiind noul pachet de bucurie care nu necesita prea mult efort si prea multi bani.

Anticiparea sosirii unui nou copil poate fi timpul de asteptare cel mai emotionant din vietile parintilor. Cumparaturile pentru nou nascut sunt la fel de distractive ca vasta colectie de dulciuri pentru bebe, acea atractie a moll-urilor. 

Multi parinti se bucura cumparand articole pentru bebelusi deoarece ele sunt cele mai personale articole pe care un copil le va avea in primele cateva luni de viata. Si in afara de asta, hainele bebelusului sunt atat de dragute de privit.

Cu atat de multe branduri, produse, tesaturi, marimi, culori si modele din care sa alegi, cumparaturile pentru vestimentatia bebelusului pot fi mai greu de facut decat de spus.

Este usor pentru noii parinti sa se piarda pe ei insisi in imensitatea de rafturi si multele dificultati gasite in alegera unei simple tinute, cand exista atatea variante din care sa alegi.

Iata aici un ghid simplu care va face cumparaturile pentru bebelus mai usoare. In fapt, el va ajuta parintii sa salveze bani inaintea tuturor celorlalte cheltuieli ale copilului pe care noii parinti le au de facut.

Cumpara cateva perechi pe stagiu de crestere

Bebelusii sanatosi cresc foarte repede. Tot ceea ce fac in primele cateva saptamani ale vietii este sa doarma, sa suga si sa-si murdareasca scutecele. Atunci cand faci cumparaturile, prin urmare, alege doar cateva tinute pe stagiu de crestere.

Vor fi suficiente de la patru la sase piese de vestimentatie care vor fi in stare sa faca fata cresterii bebelusului pentru fiecare trei luni.

Alege tesaturi confortabile

Alege tesaturi care sunt lejere si confortabile. Aceasta inseamna acelea care au un continut ridicat de bumbac. El ajuta pielea copilului sa respire mai usor si reduce riscul de iritatii ale pielii.

Pielea bebelusului a fost protejata in uter in tot acest timp si atmosfera mediului extern poate fi aspra pentru el sau ea. Purtarea tesaturilor adecvate va ajuta dezvoltarea bebelusului in noul lui sau ei ambient.Citeste intreg articol...

0 comments:

Post a Comment