Tuesday, November 29, 2011

Hainute pentru bebe in primele sase saptamani

Gandeste-te de cate ori va trebui sa il schimbi pe micut, mai ales la inceput. Asa ca hainutele trebuie sa permita acces rapid la scutec si trebuie sa fie confectionate din materiale confortabile, care nu ii irita pielea sugarului.
Oricum, in afara de garderoba pe care i-o vei pregati din timp, vei mai primi si de la rude si prieteni multe alte hainute, insa nu uita ca il vei imbraca si dezbraca pe bebe destul de des intr-o singura zi.

Copiii cresc repede, asa ca hainutele pe care le cumperi trebuie sa fie mai mari, cel putin cu trei luni inainte. Daca gasesti insa si cateva piese pentru nou-nascuti, nu ezita sa ii iei puiului tau. In fond, stii si tu cat de adorabile sunt hainutele de marimi atat de mici. Numarul de costumase depinde pana la urma de tine si de cat de des vrei sa speli. Cu cat ai mai multe, cu atat te vei ingrijora mai putin daca hainutele stau nespalate in cosul de rufe.
Costumase dintr-o singura piesa - acele body-uri care iti permit sa il schimbi pe bebe repede iti vor simplifica munca. Cauta materialele moi si modelele mai largi in dreptul gatului si al gleznelor, respectiv incheieturilor. Verifica posibile cusaturi care l-ar putea incomoda pe micut si evita totodata feromoarele, care il pot irita.
Pijamale dintr-o singura piesa sau sac de dormit - sacii de dormit sunt recomandati pentru ca, spre deosebire de paturile cu care il poti infasura, acesta nu ii va acoperi capul sau fata, astfel incat sa te ingrijorezi ca noaptea s-ar putea sufoca. In plus, ii permite sugarului si sa se miste in somn.

Citeste intregul articol...

0 comments:

Post a Comment