Friday, September 23, 2011

Cum putem purta o esarfa

Vine toamna, vine friguletul si noi nu stim ce sa facem pentru a ne accesoriza si pentru a ne reimprospata garderoba pentru noul sezon.
Femei-moderne iti propune cel mai simplu si la indemana accesoriu: esarfa! Este cel mai potrivit si cel mai glamorous must-have al ultimilor ani.
Orice fashionista adevarata stie ca uneori, o simpla esarfa te poate scoate din incurcatura si poate da nota finala tinutei pe care o adopta.

Asa ca daca erai pe ganduri ce sa sa faci cu ac

ele 6 esarfe pe care le tot plimbi dintr-un sifonier in altul, acum stii care este raspunsul. Ba mai mult: daca inca mai pastrezi ca amintire esarfele mamei sau bunicii tale, trebuie sa stii ca acele piese sunt considerate vintage si le poti purta in zilele noastre fara nici o problema.
Daca nu ai inca nici o esarfa in dulap, te sfatuim sa iti cumperi de indata cateva modele. De ce? Din doua motive simple:
1.Nu se demodeaza niciodata!
2.Nu trebuie sa cheltui o avere pentru o esarfa! Poti cumpara 10 esarfe dintr-un magazin “no name” si le poti purta in functie de hainele pe care le ai.

Iata cum putem purta frumoasele esarfe:

Le putem purta pur si simplu infasurate o singura data in jurul gatului, cu o parte lasata in fata, pentru a da un aspect placut tinutei. Asorteaza materialul esarfei cu hainele pe care le porti ( nu poti purta o esarfa groasa la o tinuta de toamna, subtire ) si cu culoarea acestora. Daca hainele pe care le porti sunt inchise la culoare poti purta o esarfa deschisa, daca hainele sunt deschise poti pune accentul pe esarfa, optand pentru o nuanta inchisa, opusa celor pe care le ai pe tine. Evita sa porti aceeasi culoare ca si hainele, pentru ca tinuta va parea banala, plictisitoare.

Cititi intreg articol: Aici!

0 comments:

Post a Comment