Friday, September 9, 2011

Cei mai tari designeri de top ai Indiei

Creatiile designerilor indieni ai zilelor noastre sunt adevarate opere de arta, inspirate desigur, de moda secolului trecut, moda traditionala indiana.
Hainele de origine indiana au fost tot timpul in centrul atentiei, datorita detalilor tehnice atat de bine gandite si bine lucrate manual.
Stim cu totii ca India este taramul diversitatilor si a materialelor fine si scumpe. Ca in oricare alt loc de pe pamant, si in India, nume mari din lumea modei continua sa urce pe marile podiumu

ri ale lumii, creatii impresionante si frumoase. Sa aflam impreuna care sunt acesti desgineri si cum au contribuit la renumele modei indiene.
1.Ritu Kumar este un designer care a personificat, la propriu si la figurat, lookul femeilor indiene. Este indragostita de rochiile indiene, de materialele colorate si de broderiile complicate. Ea a fost cea care a definit conceptul de “saree” in lumea actuala a modei.
Hainele create de ea sunt un mix de concepte moderne cu cele tehnice si traditionale. Brandul “Label” cu care s-a relansat in anul 2002 i-a adus multe premii si succes pe marile podiumuri ale lumii.
Cititi intreg articol Aici!

0 comments:

Post a Comment